De voordelen van het leasen van een printer

Ben je in een zakelijke omgeving dan wil je zoveel mogelijk zorgeloos kunnen printen. Een eenvoudige printer is goedkoop in de aanschaf, maar is wel heel duur in gebruik. Denk aan de dure printer cartridges die ook nog eens niet heel lang mee gaan. En krijg je problemen met de printer zoals vastgelopen papier, geen verwerking van printopdrachten en een printer die helemaal niet meer reageert? Dan moet je je collega’s teleurstellen en lang wachten op een monteur. Daarnaast betaal je ook aardig wat aan reparatiekosten. Gelukkig kan dit anders. Je kunt besluiten om een printer te gaan leasen. Als je een printer least dan zitten daar onderhoud, service en verbruiksmaterialen bij inbegrepen. Een aantal voordelen van een printer leasen.

Bij printer lease heb je een alles in één contract

Besluit je een printer te leasen dan kun je zonder problemen printen voor een vast bedrag per maand. Je maakt in het leasecontract duidelijke afspraken over alle voorwaarden. Je weet zodoende precies waar je aan toe bent, welke kosten je kunt verwachten en op welke service je mag rekenen. Wil je helemaal printer ontzorgd worden? Kies dan voor het alles in één contract. Hier zit de huur, onderhoud, service een verbruiksmateriaal bij inbegrepen. Enige wat je moet kopen is het papier.

Printer leasen zorgt voor een stukje flexibiliteit

Verandert de strategie van je bedrijf? Of maakt je bedrijf een grote groei door? Bied je nieuwe diensten aan? Dan kan het zo zijn dat je een printer nodig hebt met meerdere mogelijkheden. Besluit je een printer te leasen dan is dat heel flexibel. Verandert er wat binnen je bedrijf dan kun je je printer heel makkelijk inwisselen voor een printer met meerdere mogelijkheden. Zodoende groeit je printer altijd mee met je bedrijf.

Een zakelijke printer leasen is relatief goedkoop Een zakelijke printer leasen hoeft niet duur te zijn en is een stuk voordeliger dan je zou verwachten. Voor een klein maandelijks bedrag kun je al een printer gebruiken van een kwalitatief groot printer merk. Met zo’n krachtige printer kun je heel makkelijk zonder problemen printen en scannen. Daarnaast heb je meerdere mogelijkheden voor zakelijke documenten en kan je mooi profiteren van hogere afdrukkwaliteit. Met een lease contract zorg je ervoor dat je een top printer in huis haalt. Het is zelfs zo dat je een grote kans hebt dat alle kosten een stuk lager uitvallen.

Related Posts

mediation-deventer

Mediation: wanneer praten niet meer werkt

Een mediation gesprek kan best als spannend worden ervaren. Het kan zijn dat je na lange tijd weer in gesprek gaat met je werknemer of werkgever. Of…

metaalbewerking-van-veen

Een aantal redenen om metaalbewerking uit te besteden

Metaal bewerking kan gezien worden als een vak apart. Dit is een vak waar je vooral heel veel leert door gewoon te doen. Het is zo dat…

Leave a Reply

Your email address will not be published.